Nederlandse expeditievoorwaarden

CMR Verdrag

AVC Condities

 

Brandstof Clausule

Op onze pallet distributie werkzaamheden is een brandstof clausule van toepassing.

Maandelijks, op de eerste werkdag van de maand wordt het percentage van de diesel olie toeslag van die maand vastgesteld aan de hand van de actuele adviesprijs van BP.

(Bron: http://unitedconsumers.com/tanken/informatie/brandstof-prijzen.html ) In deze clausule wordt gerekend met een basis diesel prijs van € 1.209 per liter, inclusief BTW en een bandbreedte voor het tarief van + of - van € 0,03 per liter stijging of daling van de diesel olie prijs = 1% verhoging of verlaging van de diesel olie toeslag.

Mbt de diesel olie toeslag op onze complege wagen lading transporten verwijzen wij U naar de met U gesloten vervoersovereenkomst. Afhankelijk van het Land van Laden, Transit en lossen zijn hierin afspraken met U gemaakt ontrent een bepaalde basis diesel prijs en bandbreedte. Afhankelijk van uw contract kan er ook hier derhalve sprake zijn van een brandstof clausule. 

Voor vragen verzoeken wij u contact op te nemen met onze sales afdeling. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Directie

R&L European Distribution BV