In de loop der jaren is R&L European Distribution, als aanvulling op haar Europese Pallet Distributie activiteiten deel- en complete wagenlading transporten binnen GEHEEL Europa gaan organiseren, waarbij met name de focus op import ladingen vanaf Duitsland, Engeland, België en Luxemburg naar Nederland/België ligt. Met gemiddeld zo'n 1000 deel- en complete wagen ladingen per maand op deze trajecten en een scala aan middel- tot grote internationale verladers als klant, is R&L European Distribution inmiddels een belangrijke speler op deze markt en dagelijks oa. te gast bij na genoeg alle retail DC's in Nederland/België.

Door de combinatie van een eigen trailer vloot met een uitgebreid contractueel verbonden partner netwerk is R&L European Distribution in staat elk denkbaar vervoerspakket met uiterste precisie, SCHERP GEPRIJST, op PROFESSIONELE wijze van A tot Z voor u te verzorgen.

Staat uw lading op Euro, Blok of Düsseldorfer pallets? Heeft U big bags, rollen/balen papier of pakken hout? Wilt u levensmiddelen, elektronica, wit/bruingoed of breekbare goederen getransporteerd hebben, R&L European Distribution heeft voor ieder vervoersvraagstuk een oplossing. Op basis van uw lading maken zij de keuze voor huif/schuifzeil, container, box of vries/koeltrailer. Verzorgen de aanmelding van uw zendingen, benodigde vrachtpapieren, eventuele douane afwikkeling, ruil- en administratie van uw emballage, maar dat is werk achter de coulissen.

Waar het om draait is dat uw goederen op tijd, ongeschonden en op de voor u voordeligste manier op hun bestemming aankomen. Hiervoor beschikt R&L European Distribution dan ook over toegang tot na genoeg alle platforms, voor de efficiënte uitwisseling van transport opdrachten en de tijdslot planningssystemen van de Nederlandse en Belgische retail DC's.

 

image001  image003 
 image004  image005
 image007  image006